"Inka uborka"- elsőként ezen a néven találkoztam vele.
Valóban, leginkább az uborka és a paprika jól sikerült házasságának tűnik... és nagyon finom!" -ezt olvastam róla.
Nyersen nemigazán finom, de sütve, grillezve, sajttal töktve grillezve körözöttel töltve falatkáknak, lecsónak, savanyítva, nagyon ízletes.
Az uborka savanyításakor ,mindig rakok az üvegekbe, a hézagokba.
Bőtermő.
Bőtermő.
Erőteljesen fut!
Ha jól érzi magát a növényünk, szép halványzöld, hosszúkás, paprikaformájú terméseket nevel, elég sokat.
A termés folyamatos, így mindig szedhetünk frisset.
Azokat szüreteljük, amik elérik a 3 cm-es hosszúságot: ekkor zsengék és finomak.
Egy bokrom van és rengeteg termés van rajta.
Egy bokrom van és rengeteg termés van rajta.
Több méteres a futása. Fagyokig szedhető.
Ilyen a magja.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése